Rólam

Király Mónika vagyok a SzívM Szappan és Kézműves Műhely megálmodója.
Mióta az eszemet tudom vonzottak a kézzel, hagyományos technikákkal készített használati és dísztárgyak. A textilművesség, a csipke iránti lelkesedésem talán halasi származású csipkeverő dédmamám öröksége.
A szívem csücskét azok a kézműves foglalkozások jelentik, ahol a gyerekek különböző technikákat kipróbálva sajátíthatják el az alapokat. A házi szappanok iránti vonzalmam is innen ered. Kezdetben ajándéktárgyak voltak ismerőseim örömére. Majd ahogy fejlődtem, a szappanok is egyre jobbak lettek s a családom is rákapott a használatukra. Én is folyamatosan változtam. 

DSC1011

Mire negyedik gyermekünk megszületett, már nem volt mindegy milyen természeti örökséget hagyunk hátra nekik. Ezen a ponton talált meg barátnőm, a hulladékmentes háztartás eszméjével. Az eszméből aztán fokozatosan gyakorlat lett, amibe a házi szappanok is tökéletesen beillenek.

A szappankészítés, végül szerelem lett. Számomra ötvözi a mesterember anyag iránti alázatát, a művész alkotó fantáziájával.Szappanjaim kis tételszámban készített egyedi termékek. Ez az odafigyelés valamint a válogatott alapanyagok, garancia a minőségre. 

Az áruházban jelenleg kecsketejes szappanvariációimmal találkozhatsz, folyamatosan bővülő kínálat mellett. Egyedi kéréseiddel (esküvői, céges,ajándék szappanok különleges évfordulóra, stb.) keress meg bátran. Addig is böngéssz ötletek után kutatva képgalériánkban vagy a SzívM Szappan Facebook oldalán.

Király Mónika

Hitvallásom

Amikor egy művésztől / kézművestől vásárol, nem csupán egy tárgyat vásárol.
Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárol. 

A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolja meg.
Nem csak egy tárgyat vásárol meg, hanem egy szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. 

De legfőképp időt vásárol a művész / kézműves számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.

Integer pulvinar at eros at faucibus.

Curabitur vel posuere tellus. Nullam mollis interdum erat sit amet semper. Ut nec fringilla lorem. Donec ac mattis nibh. Praesent dui ex, pharetra ornare eros in.